Syvärentoutusta ja hemmottelua keholle, mielelle & sielulle.

KUUMAKIVIHIERONTA


Kuumakivihieronta on lempeä, lämmin ja syvärentouttava hoitomuoto. Se rentouttaa kehoa ja mieltä kokonaisvaltaisesti, lievittää stressiä, poistaa lihaskireyksiä ja kuona-aineita, parantaa verenkiertoa, vähentää särkyjä, tasapainottaa hermostoa & lämmittää viluista kehoa... ihanaa syvärentoutumista niin keholle kuin mielellekin.

Hieronnan kesto on 60min ja hinta 77€. Maksutapana käteinen/MobilePay/lasku.

Rentoutushoitoja teen kotonani Vaasan Kråklundissa, käyntiosoite on Tuiskupolku 3. 

Vain ajanvarauksella.

Ajanvaraus ja lahjakorttien tilaus sähköpostitse osoitteeseen mari@yhteydentaika.com (onnistuu suoraan alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta).

Lämpimästi tervetuloa syvärentoutumaan <3

Huom! Hoito ei sovellu, mikäli henkilöllä on alentunut lämmönsietokyky, tuntopuutokset, diabetes, suonikohjuja, tarttuva ihosairaus, kuume, tulehdus, vakava sairaus. Ei suositella raskaana oleville.


ASIAKKAIDEN PALAUTTEITA RENTOUTUSHOIDOISTA

"Aivan ihana rentoutus! Tekijä oli ammattitaitoinen ja lempeä."

"Ihana kokemus."

"Aivan ihana rentoutushoito, tulen varmasti uudelleenkin."

"Ihanan rauhallinen hetki, miellyttävä kokemus."

"Kiitos ihanan rentouttavasta kuumakivihieronnasta!"

"Aivan ihana ja syvärentouttava hoito."

"Kiitos vielä aivan ihanasta hieronnasta."

"Suosittelen lämpimästi. Rauhoittava ja rentouttava käsittely, johon voi vaikka nukahtaa."


Voit varata aikasi rentoutushoitoon suoraan tästä, täyttämällä alla olevan yhteydenottolomakkeen. Vastaan sinulle mahdollisimman pian <3

INTIALAINEN PÄÄHIERONTA

Intialainen päähieronta on virkistävä ja tasapainottava rentoutushoito. Se rentouttaa jännittyneitä niskan, pään ja hartioiden lihaksia ja lisää alueen nestekiertoa, poistaa kuona-aineita, parantaa ravinteiden ja hapen saantia, tehostaa lymfakiertoa. Hoidon kokonaisvaikutus on tasapainottava, rentouttava ja virkistävä niin keholle kuin mielellekin. <3

Kesto 40 min / 55€. Maksutapana käteinen/MobilePay/lasku.

Rentoutushoitoja teen kotonani Vaasan Kråklundissa, käyntiosoite on Tuiskupolku 3. 

Vain ajanvarauksella.

Ajanvaraus ja lahjakorttien tilaus sähköpostitse osoitteeseen mari@yhteydentaika.com 

(onnistuu suoraan yllä olevan yhteydenottolomakkeen kautta)

Lämpimästi tervetuloa rentoutumaan <3

Huom! Hoito ei sovellu, mikäli henkilöllä on:

aivoinfarkti tai muita aivoverenkiertoon tai pään alueen verenkiertoon liittyviä sairauksia tai häiriötiloja, epilepsia, valtimonkovettumatauti, syöpä, sydänsairaus, sydämentahdistin, erittäin korkea tai erittäin matala verenpaine, tulehtuneita tai turvonneita imusolmukkeita, tulehtunut hammas, korva-,poskiontelo-, tai silmätulehdus, tulehtuneita tai tarttuvia ihosairauksia, haavainen päännahka, psoriasis, nikamatulehdus, kivuliaita kystia, finnejä tai rasvapatteja hoidettavalla alueella, osteoporoosi, kuume, juuri päällä oleva migreenikohtaus, hiljattain aloitettu voimakas psyykenlääkitys, hiljattain tapahtunut onnettomuus, tapaturma tai leikkaus, päihtymys/krapulatila tai jos lääkäri on kieltänyt perinteisen hieronnan. 

Ei suositella raskaana oleville.