ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Tervetuloa mukaan Yhteyden Taika-naistenpiireihin!

Hei ihana,

ja lämpimästi tervetuloa voimaannuttaviin ja tunnelmallisiin

 Yhteyden Taika-naistenpiireihin Villa Sydänmaahan (Palosaarentie 23, 65200 VAASA.)

Piirissä laskeudumme voimallisissa Uudenkuun energioissa vaihtelevien teemojen parissa itsetuntemuksen syventämisen, voimaantumisen sekä omannäköisen elämän & omien unelmien äärelle. Ilta sisältää rentoutumista, korttitulkintaa sekä oivalluttavien kysymysten äärelle pysähtymistä.

Piirissä on lupa jakaa ajatuksiaan ja kokemuksiaan myös muille, tai vaihtoehtoisesti keskittyä vain itsenäiseen pohdiskeluun. Piirissä vallitsee aina rauhallinen, turvallinen ja luottamuksellinen ilmapiiri, jonne olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet.

Piirit järjestetään Villa Sydänmaassa, käyntiosoite: Palosaarentie 23, 65200 Vaasa

Yhden piirin kesto on 1,5h ja osallistumismaksu 25 €/henkilö. Maksutapana tilisiirto / MobilePay

Piirien vetäjänä toimii Mari Jokinen / ratkaisukeskeinen valmentaja, henkinen mentori, intuitiivinen Tarot-tulkitsija

Ilmoittautuessasi muistathan tarkistaa, että sähköpostiosoitteesi on kirjoitettu oikein, jotta saat vahvistusviestin perille (kannattaa kurkata roskapostikansio, mikäli sähköpostia ei kuulu). Ilmoittautumisesi on vahvistettu, kun olet saanut siitä sähköpostiisi vahvistusviestin. Paikkoja jokaiseen piiriin on 12 ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli paikat täyttyvät ennen ilmoittautumisen sulkeutumista, loput ilmoittautuneet ovat varasijalla mahdollisia peruutuspaikkoja silmällä pitäen. :) Minimiosallistujamäärä on 6 henkilöä, jotta piirit toteutuvat.

ILMOITTAUTUMINEN 9.4. PIDETTÄVÄÄN PIIRIIN PÄÄTTYY PERJANTAINA 5.4. Ilmoittauduthan siis siihen mennessä, kiitos <3

Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova. Mikäli joudut perua tulosi, ilmoita siitä pikimmiten sähköpostitse osoitteeseen mari@yhteydentaika.com. Alle 24h sisällä perutuista ja ilmoittamatta jättäneistä peruutuksista joudumme perimään palvelun täyden hinnan (poikkeuksena lääkärintodistus)

Jos tunnet kutsun, olet lämpimästi tervetullut mukaan voimaantumaan ja rentoutumaan.

Voit ilmoittautua mukaan täyttämällä alla olevan lomakkeen.

Nähdään piireissä!💕

-Mari