Käyttöehdot

YHTEYDEN TAIKA-verkkokaupan tilaus ja toimitusehdot

Yhteyden Taika – verkkokaupasta sekä sivustosta www.yhteydentaika.com vastaa Mari Jokinen, Y-tunnus 3226653-2. Kaikki sivuston sekä verkkokaupan sisällöt, mukaan lukien tekstit ja kuvat ovat sivuston ylläpitäjän, Mari Jokisen omistuksessa.

Palveluiden osto / tilaaminen

Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

Tilauksen vastaanotettua asiakas saa sähköpostiinsa tilausvahvistuksen, joka edellyttää asiakkaalta toimivan sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Palveluiden maksaminen

Verkkokaupasta ostettaessa maksetaan heti oston yhteydessä. Muutoin asiakkaan kanssa sovitaan yhdessä maksutapa ennen palvelun toimittamista / toteuttamista.

Verkkokaupan palveluiden maksut tapahtuvat Webnode-verkkoalustan tarjoamien Paytrail, Stripe ja PayPal maksujärjestelmien kautta. Nämä maksut hoidetaan verkossa maksulomakkeen kautta. Mikäli maksutavaksi on sovittu lasku, toimitetaan se asiakkaan antamaan sähköpostiosoitteeseen PDF-tiedostona. Maksuaika laskuissa on kuluttajille 7 päivää.

Palveluiden toimitus

Mikäli asiakas ostaa palvelun, joka toteutetaan etäpalveluna Zoomissa tai vastaanotollani Vaasassa, tulee asiakkaan itse varata aika palveluun oston jälkeen ajanvarauksen kautta https://www.slotti.fi/booking/marijokinen/ tai mikäli sopivaa aikaa ei löydy, olla yhteydessä minuun sähköpostitse mari@yhteydentaika.com tai puhelimitse 046 993 83230. Asiakas on itse velvollinen ajanvarauksesta eikä palveluntarjoajalla ole velvoitteita huolehtia siitä, että asiakas varaa ajan ostamaansa palveluun. 22.5.2024 eteenpäin Slotti-ajanvarauspalvelu poistuu käytöstä, ja sen jälkeen ajanvaraus tapahtuu sähköpostitse osoitteesta mari@yhteydentaika.com

Kollektiiviset tulkinnat, äänitteet sekä kirjalliset tulkinnat toimitetaan asiakkaan antamaan sähköpostiosoitteeseen. Arvio toimitusajasta ilmoitetaan palvelun tilauksen yhteydessä. 

Pidätämme oikeuden toimitusajan muutoksiin. 

Palveluiden peruutusehdot

Alle 24h ennen varattua aikaa tehdyistä muutoksista tai peruuttamattomista ajoista joudun veloittamaan palvelun hinnan kokonaisuudessaan. Muut muutokset / peruutukset veloituksetta.

Mikäli joudut perua varauksen tai vaihtaa aikaa, ota minuun pikimmitten yhteyttä sähköpostitse mari@yhteydentaika.com tai puhelimitse 046 993 83230

Verkkokaupan kuluttaja-asiakkaalla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden peruutusoikeus. Tilauksen voi peruuttaa kirjallisella ilmoituksella sähköpostitse osoitteeseen mari@yhteydentaika.com. Asiakkaalla ei kuitenkaan ole peruuttamisoikeutta sellaisiin tulkintoihin/muihin palveluihin, joiden lähetys on jo käynnistynyt tai tilattu tuote on asiakkaan saatavilla, ja asiakas on maksanut tilauksen hyväksyen siten peruuttamisoikeuden menettämisen. Kuluttajana annat ennakkosuostumuksesi digitaalisen sisällön toimittamisen sähköiseen aloittamiseen ennen peruuttamisajan päättymistä ja näin ollen peruuttamisaikaa ei ole. Tilattu tuote on asiakkaan saatavilla esimerkiksi silloin, kun hän on tilausvahvistuksessa tai muutoin tilauksen jälkeen saanut tuotteen latauslinkin.

Myyjä ei ole velvollinen korvaamaan ostajalle toimituksen viivästymisestä tai virheellisyydestä aiheutuneita välillisiä vahinkoja. Pidätän oikeuden peruuttaa tilaus, mikäli verkkokaupassa tilatussa tuotteessa on niin selvä ja olennainen hintavirhe, että asiakkaan olisi pitänyt ymmärtää kyseessä olevan virheellinen tieto.

Asiakas on vastuussa kaikista antamistaan tiedoista. Asiakkaan vastuulla on ilmoittaa tilausta tehdessä oikeat tiedot. Mikäli asiakas ilmoittaa vääriä tietoja syntymäajastaan, jonka vuoksi YHTEYDESSÄ-tulkinta on virheellinen, on asiakas itse tästä vastuussa. Uutta tulkintaa tai hyvitystä ei tässä tapauksessa voida antaa. Mikäli toimitetut palvelut ovat joltakin osin virheellisiä, asiakkaan tulee ilmoittaa virheestä myyjälle kohtuullisessa ajassa siitä, kun hän havaitsi virheen tai hänen olisi pitänyt se havaita. Myyjällä on oikeus ensisijaisesti joko korjata virhe tai toimittaa uusi tuote, mikäli virhe on sattunut myyjän toimesta.

Pidätämme oikeuden kieltäytyä tulkinnan/palvelun tuottamisesta, mikäli asiakkaan pyytämä aihe tulkinnalle

ei vastaa tekijän eettisiä periaatteita. 

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitus-, ja palveluehtojamme. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin ehtoihin ja asiakkaan tulee tutustua niihin ennen tilauksen vahvistamista. Tilaamalla hyväksyt ehdot.

Käsittelemme kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.

Ehdot päivitetty 21.5.2024, Mari Jokinen