Käyttöehdot


KAUPAN EHDOT Tilaamalla tuotteita tai palveluita tästä verkkokaupasta hyväksyt alla olevat ehdot.

TIEDOT Myyjä: Mari Jokinen Y-tunnus 3226653-2 Sähköpostiosoite: mari@yhteydentaika.com

TEKIJÄNOIKEUDET Kaikki runot, tuotteet, palvelut ja verkkokaupan tekstit ovat Mari Jokisen käsialaa ja tekijänoikeuslain alaisia, eikä niitä täten saa koskaan käyttää kaupalliseen tarkoitukseen, kopioida, jäljentää, julkaista, ladata tai lähettää edelleen mihinkään muuhun tarkoitukseen, kuin yksityiseen käyttöön.

KAUPPA- JA TOIMITUSEHDOT:

Tämä verkkokauppa myy sekä fyysisiä tuotteita, että digitaalisia palveluja, kuten Mari Jokisen runotuotteita, yksittäis -ja pakettivalmennuksia sekä workshopeja yksityishenkilöille ja yrityksille. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24€%. Hinnat ovat toistaiseksi voimassa. Myyjä pidättää oikeuden hintojen, tuotetietojen, tarjousten ja alennusten muutoksiin ilman erillistä ilmoitusta.

Asiakas voi tilata tuotteita tai palveluita verkkokaupan välityksellä, tai tiettyihin palveluihin liittyen (valmennuspaketit) sopia erikseen laskutuksesta olemalla yhteydessä myyjään sähköpostilla osoitteeseen mari@yhteydentaika.com. Tilauksen yhteydessä tulee ilmetä asiakkaan nimi, toimitusosoite, laskutusosoite (jos eri kuin toimitusosoite) puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Verkkokaupasta tilattuaan asiakas saa tilausvahvistuksen ja kuitin tilauksen yhteydessä antamaansa sähköpostiosoitteeseen. Vahvistuksen saaminen edellyttää toimivaa sähköpostiosoitetta.

FYYSISTEN TUOTTEIDEN TOIMITUS

Fyysiset tuotteet, kuten runotuotteet toimitetaan joko kirjelähetyksenä suoraan kotiisi, tai pakettilähetyksenä Postiin - tilauksen koosta riippuen. Saat toimituksesta vahvistusviestin antamaasi sähköpostiosoitteeseen, kun tuotteet lähtevät matkaan. Postituskulut on 5,90€. Pakkaamme runotuotteet huolellisesti estääksemme niiden vaurioitumisen kuljetuksen aikana. Toimitusaika vaihtelee tapauskohtaisesti ja arvio toimitusajasta on ilmoitettu asiakkaalle verkkokaupassa aina kyseisen tuotteen kuvauksessa. Myyjä / verkkokaupan ylläpitäjä ei ole velvollinen korvaamaan ostajalle toimituksen viivästymisestä tai virheellisyydestä aiheutuneita välillisiä vahinkoja.

DIGITAALISTEN PALVELUIDEN TOIMITUS

Digitaaliset palvelut, kuten workshopit toimitetaan tilaajan antamaan sähköpostiosoitteeseen. Asiakas saa tilauksen vahvistuttua sähköpostiinsa linkin, jonka kautta hän pääsee katsomaan workshopin. Etäyhteyksillä toteutettavat tulkinnat ja valmennukset toteutetaan Teamsin tai Zoomin välityksellä, ja näitä varten asiakas tarvitsee toimivan älypuhelimen/tietokoneen ja toimivan nettiyhteyden. Valmennusten toteutumisajankohdasta sovitaan asiakkaan kanssa aina erikseen sähköpostilla. Ostettuaan valmennuksen verkkokaupasta, asiakas saa myyjältä sähköpostitse yhteydenoton 1-3 päivän kuluessa, jolloin asiakkaan kanssa sovitaan molemmille osapuolille sopiva aika valmennushetkeä varten.

PALAUTUS- JA PERUUTUSEHDOT

FYYSISET TUOTTEET

Kuluttaja-asiakkaalla on 14 vrk peruutus- ja palautusoikeus koskien verkkokaupan fyysisiä tuotteita. Ota aina yhteyttä sähköpostitse mari@yhteydentaika.com ja sovi kaupan peruuntumisesta tai tuotteen palautuksesta erikseen. Vähennämme palautuksesta aiheutuvat toimituskulut 6,90€ asiakkaalle palautettavasta ostosummasta. Asiakas vastaa siitä, että palautettava tuote palautetaan sen alkuperäisessä myyntikunnossa. Tuotteen hinta hyvitetään vasta, kun tuotteen kunto on tarkastettu. Pidätämme oikeuden vähentää palautettavasta summasta osa, mikäli tuote on vaurioitunut, olennaisesti muuttunut tai vähentynyt.

DIGITAALISET TUOTTEET TAI PALVELUT

Etä- tai lähivalmennusten suhteen varatun ajan voi muuttaa tai perua viimeistään 24h ennen sovittua aikaa olemalla yhteydessä sähköpostilla myyjään osoitteeseen mari@yhteydentaika.com. Tällöin varatusta ajasta ei mene maksua, tai mikäli maksu on jo suoritettu, saa asiakas sen palautuksena takaisin tilisiirtona. Mikäli varaus perutaan myöhemmin kuin 24h ennen sen alkamista, myyjällä on oikeus laskuttaa palvelusta täysi summa. Mikäli asiakas saapuu myöhässä sovitulle valmennusajalle, veloitetaan silti palvelun täysi hinta.

Niissä digitaalisissa tuotteissa tai palveluissa, kuten workshopeissa (kt.toimitustapa ylempää), jotka maksun välityttyä on siirtyneet asiakkaan saataville tai niiden lähetys asiakkaalle on käynnistynyt, ei ole peruutusoikeutta. Asiakas on ostohetkellä ja maksaessaan hyväksynyt nämä käyttöehdot ja sen, ettei palautus- ja peruutusoikeus koske näitä tuotteita niiden lähetyksen jälkeen.

Pidätämme oikeuden näiden ehtojen päivittämiseen.

Päivitetty 23.5.2023

Mari Jokinen